Naast mijn werk schilderde ik als ontspanning kleurige schilderijen waarin het gezicht en met name de ogen en mond een belangrijke rol speelden. Samen met een ontwerpster besloten we de schilderijen op leer en stof af te beelden.

AYESHA was de naam van het nieuwe modemerk. Wij gingen het jaren geleden enthousiast presenteren. Een modehuis in Scheveningen vroeg de exclusieve rechten voor de verkoop. Alles was geregeld. De show werd gegeven in nachtclub De Vliegende Hollander in Scheveningen. De band van Pia Beck zorgde voor de muzikale omlijsting, en de aanwezigen kregen een heerlijke cocktail en een hapje.
Als oud mannequin had ik zelf de meisjes opgeleid voor de show. Zoals gezegd waren mijn schilderijen het onderwerp voor de verschillende stoffen. De kroon op de show was een pak van koningsblauw hertenleer die niet alleen geshowd werd, maar ook door mij als ladyspeaker gedragen werd. Maar helaas bleef het bij die ene show, die overigens een groot succes was.  Uiteindelijk struikelden we over inzicht wat betreft het zakelijke deel.