Zo lang ik me kan herinneren ben ik gevoelig voor de emoties in mijn omgeving. Ervaar ik dingen intens waar anderen vaak aan voorbijgaan. Daardoor merkte ik dat ik mensen kon helpen die problemen hadden, soms door een vingerwijzing te geven of een advies. Dat mondde regelmatig uit in coaching en tijdelijke ondersteuning.

Nieuwsgierig geworden door mijn ervaringen, ben ik me gaan verdiepen in de mogelijkheden van de geest. Ik vond de boeken van Gijsbert van der Zeeuw en ik werd enthousiast door de verhalen die hij schreef waardoor ik begreep dat ik het vermogen bleek te hebben om verder te kijken dan mijn ogen waarnamen.

Ik ging een opleiding Parapsychologie volgen bij het Parapsychologisch Instituut in Utrecht en onder de leiding van Professor TenHaeff ontwikkelde ik mijn helderziende vermogens verder. Later onder Dr. H. van Praag ging ik voor het Instituut werken als medium.

In de loop van de tijd heb ik diverse TV- en radio uitzendingen gehad.  Voor diverse tijdschriften heb ik artikelen geschreven.

Een deel van mijn ervaringen heb ik in mijn boeken beschreven.